fbpx

Gegarandeerd resultaat

Fitter en gezonder in 90 dagen

Grote kans dat jij vaker geprobeerd hebt om je levensstijl aan te passen. Toch val je steeds terug in oude patronen en behaal je niet het resultaat wat je wilt behalen.

Tijdens ons 90-dagen programma garanderen wij jou dat als je onze stappen volgt, jij in 90-dagen een nieuwe levensstijl hebt die je WEL vol kunt houden.

Dagen
Uren
Seconden

Laat je gegevens achter voor meer informatie.

  Je gegevens zijn veilig

10 kilo afvallen

Meer zelfvertrouwen

Sportieve doelen behalen

Meer energie

Sterker & slanker

Gegarandeerd succes

A - Z begeleiding

Door stap-voor-stap kleine veranderingen te maken in je gedrag en een aanpak zonder moeilijk dieet of tijdrovend trainingsplan. En dit doe je niet alleen!

Je krijgt een vaste Personal coach als stok achter de deur en je gaat samen met een groep van 8 aan de slag. Samen sta je sterker dan alleen!

Gegarandeerd succes

Wat kun je verwachten?

Small Group trainingen

2 small group trainingen per week waarin we ons unieke concept inzetten om jouw lichaam maximaal te trainen tot resultaat. Jouw coach zal tijdens de trainingen aandacht geven aan je houding en techniek, belastbaarheid van je lichaam en zal jouw coach je motiveren.

Persoonlijk trainings- en voedingsplan

Tijdens de trainingen krijg je van ons documenten om je progressie bij te houden die we wekelijks doornemen, controleren en bijsturen. In de eerste week stellen we jouw persoonlijke voedingsplan op en nee DIT IS GEEN DIEET. Wij leren jou hoe je gezond en voldoende moet eten om tot resultaat te komen.

Community en eigen app

Whatsapp groep met coach en alle andere deelnemers waarin we elkaar kunnen motiveren, quotes van de dag kunnen sturen en openstaan voor vragen die interessant zijn voor de andere deelnemers! 

live- learning met tips en hoe ze toe te passen in jouw leven

Online live group calls waarin we onderwerpen behandelen over het veranderen van je leefstijl die je DIRECT kan toepassen. Wij leren jou dus niet alleen WAT je moet veranderen maar ook HOE. Daarnaast hebben we ook 1-1 online calls om specifieke vragen te beantwoorden en je persoonlijk nog beter te kunnen sturen richting een gezondere jij!

Test- en meet momenten

Maandelijkse test- en meetmomenten om je voortgang te bewaken waarin we onder andere jouw omtrekken meten, de weegschaal gebruiken, fysieke testen uitvoeren en alle resultaten invoeren in onze app die jij altijd kan inzien en jouw coach sturing kan geven voor de volgende sessies. 

Ben jij bereid te investeren in je gezondheid?

Hoe langer jij wacht met uitstellen, omdat je niet weet waar je moet beginnen, hoe moeilijker het wordt tot resultaat te komen. Hoe fijn zou het dan zijn als jij binnen 90 dagen leert waar jouw verbeterpunten liggen en ECHTE resultaten kunt bereiken.