fbpx
Fit Met Elkaar - Personal Trainer Enschede

Small group training

De Small Group Training is voor iedereen die ervan houdt om in een gezellige en energieke omgeving in groepsverband te trainen.

Duo PT foto ( smallgroup pagina

Trainen in groepsverband

De trainingen bestaan uit een maximaal aantal van 5 leden zodat we ieder lid de nodige persoonlijke aandacht en motivatie kunnen bieden. Tijdens onze trainingen variëren we op een speelse, uitdagende en functionele wijze met jouw kracht en uithoudingsvermogen. Daarnaast besteden we tijdens de training ook aandacht aan jouw coördinatie, een stukje snelheid en doormiddel van stretchen je lenigheid. We trainen jou zo breed mogelijk en omdat je in groepsverband traint werk je ook nog eens aan je sociale vaardigheden!

Voordelen van Small Group Training

Alles op jouw tempo

Het instap niveau voor de smallgroup training ligt laag waardoor de training voor iedereen toegankelijk is. Of je nou nog maar net begonnen bent, of al wat meer ervaring hebt, wij zullen jou aan de hand van jouw eigen tempo uitdagen en begeleiden. Tijdens onze trainingen kun je in groepsverband aan het werk met jouw persoonlijke doelstelling(en) onder begeleiding van onze personal trainers.

Trainingsrooster

06:45
18:45
19:45

19:00

06:20
19:30

20:15

08:30
09:15
19:00

10:00

*Elke maand komen er nieuwe trainingen bij. Neem voor meer informatie over het actuele rooster contact op.

Maandelijks

5/5
Een fijne, gezellige en motiverende plek om hier te sporten! Sporten was niet echt mijn favoriete bezigheid, de motivatie was dan ook ver te zoeken. Dit is veranderd sinds ik hier ben gaan sporten, waar ik begon met de small-group en wat ik inmiddels heb uitgebreid met de bootcamp. De reden dat ik hier o.a. ben gaan sporten is omdat ik op zoek was naar training in klein verband waardoor er voldoende individuele professionele aandacht is.
Lindsay Meppelink
5/5
Een gezellige plek om goede trainingen te volgen met resultaat. Ik haal er veel motivatie uit en ga er met plezier naartoe. Voor iedereen die in een gezellige sfeer sportieve resultaten wil halen is het zeker een aanrader!
Twenseros1
5/5
Nu ongeveer een half jaar bezig met Small Group training. Iedere keer weer leuke afwisselende trainingen, aandacht voor de uitvoering van de oefeningen en alles kan op eigen niveau gedaan worden. Toch word je wel goed uitgedaagd. Ook wordt er goed rekening gehouden met eventuele blessures.
Cindy van Ooijink
PT foto Emre onder elke pagina

Meld je aan voor een gratis proefles

Ben je enthousiast geworden over onze training? Meld je dan aan voor een gratis proefles of kennismakingsgesprek! We nemen dan contact met jouw op en plannen een datum in waarbij jij deelneemt aan de training of langskomt voor een gesprekje!

50%

Small Group - Gratis Proefles

Meld je vrijblijvend aan voor een gratis proefles Small Group training.

  Je gegevens zijn veilig en je kunt je op elk moment afmelden

50%

Meer infomatie

Ik wil graag meer informatie over:

  Je gegevens zijn veilig en je kunt je op elk moment afmelden

Kunnen we je ergens mee helpen?