fbpx
Fit Met Elkaar - Personal Trainer Enschede

Personal training

De personal trainer zorgt voor een goede en efficiënte begeleiding bij jouw persoonlijke trainingsprogramma.

Personal training Enschede

Een- op maat gemaakte training waarbij jij onder professionele en persoonlijke begeleiding gemotiveerd naar jouw persoonlijke doelstelling(en) toewerkt. Train jij liever samen met een familielid, vriend, vriendin of kennis? Dan is de duo PT iets voor jullie!

Met elkaar bewegen richting een betere gezondheid

Onze personal training trajecten zijn er voor iedereen die een stap wil zetten richting een betere gezondheid. of je nou een beginnende sporter, ervaren sporter, jong of oud, man of vrouw bent, een beperking hebt of niet. Onze personal trainer Enschede is er voor jou. We begeleidden je op een professionele en uitdagende wijze richting je persoonlijke doelstelling(en).

Inhoud personal training traject

Alles op jouw tempo

We begeleiden, coachen en motiveren jou maximaal. We kijken samen met jou naar jouw grenzen en proberen deze elke training net iets meer te verleggen. Door samen te kijken naar wat jouw huidige tempo is, zullen wij met de juiste balans en belasting jouw personal trainingstraject doorlopen. 

Duo personal training

Wil je liever samen met een familielid, vriend, vriendin of kennis trainen? Dan is de duo PT iets voor jullie. Hiervoor hoef je helemaal niet dezelfde doelstelling(en) te hebben. je kan gewoon aan de slag met de persoonlijke doelstelling(en) en tegelijker tijd samen trainen.  

Duo PT foto ( PT pagina)
5/5
Ik heb altijd een hekel aan sporten gehad en dacht ik dat ik niet goed erin was. Door de personal training van Emre ben ik gaan leren vertrouwen op mezelf en mijn lichaam. Ik voel me een stuk fitter en zit beter in mijn vel. En ik ben nog nooit met tegenzin gaan sporten. Emre motiveert op een fijne manier, is altijd geïnteresseerd en zorgt ervoor dat ik net dat stapje extra zet wanneer ik eigenlijk wil opgeven. Super tevreden!
Manon Budding
5/5
Het vinden van de juiste motivatie om wekelijks te gaan sporten naast een drukke baan is niet altijd even makkelijk. Maar ondanks dat ik elke keer weer met frisse tegenzin aan de start verschijn weet Emre er elke keer weer een goede intensieve training van te maken die eindigt met een voldaan gevoel. En het is nog gezellig ook, kortom zeker een aanrader! Sporten is echt leuk 😉
Elke
5/5
Emre is iemand die oprecht naar je luistert naar wat je wilt bereiken. Hij pusht je op een goede en positieve manier je grenzen te verleggen. Dit geeft de juiste motivatie om te groeien in je eigen proces. Hij is sociaal en betrokken bij de trainingen en weet goed in te spelen op je behoeftes.
Junanto veendette
PT foto Emre onder elke pagina

Meld je aan voor een gratis intake

Ben je enthousiast geworden over onze training? Meld je dan aan voor een gratis proefles of kennismakingsgesprek! We nemen dan contact met jouw op en plannen een datum in waarbij jij deelneemt aan de training of langskomt voor een gesprekje!

50%

Personal training intake

Meld je gratis en vrijblijvend aan voor een personal training intakegesprek.

  Je gegevens zijn veilig en je kunt je op elk moment afmelden

50%

Meer infomatie

Ik wil graag meer informatie over:

  Je gegevens zijn veilig en je kunt je op elk moment afmelden

Kunnen we je ergens mee helpen?