fbpx

150+ Google reviews

Fit Met Elkaar - Personal Trainer Enschede

Personal training

De personal trainer zorgt voor een goede en efficiënte begeleiding bij jouw persoonlijke trainingsprogramma.

Personal training Enschede

Een- op maat gemaakte training waarbij jij onder professionele en persoonlijke begeleiding gemotiveerd naar jouw persoonlijke doelstelling(en) toewerkt. Train jij liever samen met een familielid, vriend, vriendin of kennis? Dan is de duo PT iets voor jullie!

Met elkaar bewegen richting een betere gezondheid

Onze personal training trajecten zijn er voor iedereen die een stap wil zetten richting een betere gezondheid. of je nou een beginnende sporter, ervaren sporter, jong of oud, man of vrouw bent, een beperking hebt of niet. Onze personal trainer Enschede is er voor jou. We begeleidden je op een professionele en uitdagende wijze richting je persoonlijke doelstelling(en).

Inhoud personal training traject

Alles op jouw tempo

We begeleiden, coachen en motiveren jou maximaal. We kijken samen met jou naar jouw grenzen en proberen deze elke training net iets meer te verleggen. Door samen te kijken naar wat jouw huidige tempo is, zullen wij met de juiste balans en belasting jouw personal trainingstraject doorlopen. 

Duo personal training

Wil je liever samen met een familielid, vriend, vriendin of kennis trainen? Dan is de duo PT iets voor jullie. Hiervoor hoef je helemaal niet dezelfde doelstelling(en) te hebben. je kan gewoon aan de slag met de persoonlijke doelstelling(en) en tegelijker tijd samen trainen.  

FME-143-Verbeterd-NR
Uitstekend
Gebaseerd op 151 recensies
Marjolein
Marjolein
2023-09-17
De bootcamp is erg leuk, je wordt er fijn ontvangen en het is een laagdrempelige groep om mee te starten. De bootcamp bestaat uit een combinatie van kracht en cardio dat is een fijne afwisseling. Ze gebruiken veel verschillende gewichten zodat je jezelf kan blijven uitdagen. Ik ga na de les met een voldaan gevoel weer terug naar huis
Lisa Anne
Lisa Anne
2023-09-15
Erg leuke en afwisselende bootcamp iedere week, ook fijn dat het gewoon buiten in de frisse lucht is. Aanrader!
Lotte Alberink
Lotte Alberink
2023-09-14
Fijne bootcamp lessen met zowel conditie als kracht. Elke week zijn de lessen weer anders en dat maakt dat ook je elke keer weer gemotiveerd bent om te komen. Heerlijk in de buitenlucht met niet al te grote groepen. Een aanrader!
Ellen-Joan Wessels
Ellen-Joan Wessels
2023-08-29
Ik sport al jaren maar ben nu helemaal op mijn plek bij Emre.Wat een fijne persoonlijke begeleiding.Afgestemd op je persoonlijke situatie en doelen. Stimulerend,enthousiast,geïnteresseerd,gevarieerd. Voel me fitter, gezonder en strakker -:)
Eline Snijders
Eline Snijders
2023-08-20
Heel tevreden! Ik volg de small group training, dit is met max. 5 personen. Emre & Jessie doen dit erg leuk en zeer motiverend om met meerdere mensen te sporten.
Kevin J.
Kevin J.
2023-07-29
Ontzettend goede en fijne begeleiding met veel persoonlijk contact. Aanrader!
Okan Deniz 55
Okan Deniz 55
2023-07-22
van personal trainer Emre nu al maanden fijne begeleiding op het gebied van fitter worden doormiddel van de intensieve trainingen en gezond eten.
Nienke van der Bliek
Nienke van der Bliek
2023-07-16
Ik sport nu een tijdje bij Fit met Elkaar en vind het echt super leuk. Elke Small Group is afwisselend en de begeleiding is goed!
FME-434-scaled-e1711549725905

Meld je aan voor een gratis intake

Ben je enthousiast geworden over onze training? Meld je dan aan voor een gratis proefles of kennismakingsgesprek! We nemen dan contact met jouw op en plannen een datum in waarbij jij deelneemt aan de training of langskomt voor een gesprekje!

50%

Personal training intake

Meld je gratis en vrijblijvend aan voor een personal training intakegesprek.

  Je gegevens zijn veilig en je kunt je op elk moment afmelden

50%

Meer infomatie

Ik wil graag meer informatie over:

  Je gegevens zijn veilig en je kunt je op elk moment afmelden