fbpx

150+ Google reviews

Fit Met Elkaar - Personal Trainer Enschede

Over ons

We staan voor het verbeteren van je gezondheid en het behouden van een gezondere levensstijl.

Wij zijn Fit Met Elkaar

“Met elkaar bewegen naar een betere gezondheid”,  dat is waar wij voor staan! Je doet het niet alleen, wij bewegen mee met jouw proces. We zijn oplettend, creatief, positief en hebben een passie voor de mens en sport. Wij zijn erg betrokken bij onze leden, want een verbeterde gezondheid ontstaat niet alleen tijdens het trainen. Door onze ervaringen,  deskundigheid en opleidingen weten wij hoe we jou kunnen ondersteunen tijdens jouw proces. Perfect voor als je opzoek bent naar een personal trainer Enschede.

Een nieuwe levensstijl

Je gezondheid is iets waar je zuinig op moet zijn. Je hele leven lang zal je gezondheid om onderhoud vragen. Met behulp van onze tools maak jij jouw nieuwe levensstijl op jouw tempo eigen. We streven samen met jou naar het behouden van jouw nieuwe levensstijl. Door de kennis die je bij ons opdoet leer je kleine aanpassingen te maken in je dagelijkse bezigheden en zal jouw nieuwe levensstijl op een natuurlijke manier steeds meer eigen worden.

Een passend programma

Ieder persoon is anders en ieder persoon heeft zijn eigen verhaal en doel(en) om bij ons te komen trainen. Door ons ruim trainingsaanbod hebben wij voor ieders verhaal en doelstelling(en) een passend programma. Via deze weg sturen we jou naar het verbeteren van een gezondheid want je proces is net zo belangrijk als het resultaat!

FME-184-Verbeterd-NR-bewerkt
50%

Meer infomatie

Ik wil graag meer informatie over:

  Je gegevens zijn veilig en je kunt je op elk moment afmelden