Bootcamp Enschede

Bootcamp Enschede volgen? Bootcamp is in groepsverband sporten in de buitenlucht onder begeleiding van een van onze trainers. Onze bootcamp trainingen vinden buiten plaats in een maximale groepsgrootte van 14 leden. Kom langs voor bootcamp in Enschede

Bootcamp Enschede

Train je hele lichaam

Tijdens de training maken we bij Fit Met Elkaar | Bootcamp Enschede gebruik van de volgende aspecten: teambuilding, gezelligheid en sociale vaardigheden. Deze aspecten zetten wij in tijdens onze bootcamp trainingen omdat wij deze van groot belang vinden voor een betere gezondheid. Een ander doel van onze bootcamp training is dat we werken aan onze kracht, uithoudingsvermogen, snelheid, lenigheid en coördinatie met functionele materialen en obstakels in de natuur.

Alles op jouw tempo

Het instap niveau voor de bootcamp Enschede training ligt laag waardoor de training voor iedereen toegankelijk is. Of je nou nog maar net begonnen bent, of al wat meer ervaring hebt, wij zullen jou aan de hand van jouw eigen tempo uitdagen en begeleiden. Tijdens onze bootcamp volg je in groepsverband een energieke en gevarieerde training onder begeleiding van onze trainers!

Bootcamp Enschede

Rooster

Bekijk het rooster voor onze Bootcamp lessen in Enschede.

19:30 – 20:30

Locatie: Wooldrikspark

Woensdag: 19:45 – 20:45

Locatie: Wooldrikspark

19:30 – 20:30

Locatie: Wooldrikspark

10:15 – 11:15 

Locatie: GJ van heek park

Re intergratie - personal trainer enschede
5/5
Bij mijn eerste training ben ik warm onthaald door de andere deelnemers en door Emre. Het was voor mij makkelijk om in te stromen omdat er door Emre gelet werd op mijn eigen tempo en niveau. Ik ervaar de bootcamp lessen als afwisselende en uitdagende lessen. Iedereen motiveert elkaar en er heerst een gezellige groepssfeer. Binnen de groep is er voor ieder individueel ook aandacht, betrokkenheid en begeleiding. Ik raad het iedereen aan om een proefles te proberen!
Rosalie - Bootcamp Enschede
Rosalie Kuiper
5/5
Na enige jaren fitness te hebben gedaan was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Toen koos ik voor Bootcamp anderhalf jaar geleden. Het sociale aspect, sporten met een groep, lol hebben, verschillende variaties en natuurlijk gezondheid komen hier zeker tot z., n recht. Kennis en professionaliteit zie dan ook weer terug bij Fit Met Elkaar. Ben zeer tevreden met de trainingen van Emre: Hij maakt met iedereen, bij elke training een babbeltje/motiveert en houd rekening met wensen/voorkeuren van iedereen. Kortom je gaat altijd met een voldaan/goed gevoel naar huis:)
Iwan - Bootcamp Enschede
Iwan Jilal
5/5
Ik ga altijd met veel plezier naar de bootcamp/runcamp lessen van Emre. Iedere week word je door middel van veel afwisselende oefeningen uitgedaagd, waardoor je plezier krijgt in het sporten. Al met al veel afwisseling en een leuke groep mensen om mee samen te sporten. Zeker een aanrader!
Latifa - Bootcamp Enschede
Latifa Bouzouggar
Bootcamp Enschede Proefles

Gratis proefles Bootcamp Enschede

Ben je enthousiast geworden over onze bootcamp lessen? Meld je dan aan voor een gratis proefles bootcamp in Enschede of kennismakingsgesprek! We nemen dan contact met jouw op en plannen een datum in waarbij jij deelneemt aan de training of langskomt voor een gesprekje!

50%

Bootcamp - Gratis Proefles

Meld je vrijblijvend aan voor een gratis proefles bootcamp.

  Je gegevens zijn veilig en je kunt je op elk moment afmelden

50%

Meer infomatie

Ik wil graag meer informatie over:

  Je gegevens zijn veilig en je kunt je op elk moment afmelden

Kunnen we je ergens mee helpen?