fbpx

150+ Google reviews

Fit Met Elkaar - Personal Trainer Enschede

Bootcamp Enschede

Bootcamp is een uitdagende en gevarieerde groepstraining, waarbij je jouw kracht en conditie maximaal kunt verbeteren. Door te trainen in groepsverband en door gebruik te maken van functionele materialen kun je jouw sportieve doelstelling op een leuke en uitdagende manier behalen.

Bootcamp: train je hele lichaam

Tijdens de training maken we bij Fit Met Elkaar – Bootcamp Enschede gebruik van functionele materialen om je hele lichaam te trainen. Materialen die we tijdens de bootcamp trainingen gebruiken zijn onder andere: kettlebells, battleropes, elastieken, dumbells, medicineballs, je eigen lichaamsgewicht en obstakels in de natuur. Door combinaties te maken met deze materialen en een uitdagende trainingsmethode zul je versteld staan van wat jouw lichaam kan.

Trainen op je eigen tempo met Bootcamp

Onze Bootcamp trainingen in Enschede zijn er voor iedereen. Of je nou nog maar net begonnen bent, of al wat meer ervaring hebt, wij zullen jou aan de hand van jouw eigen tempo coachen, uitdagen en motiveren. De intensiteit van de training passen we wekelijks aan zodat we je grenzen verleggen en de doelstellingen behalen die jij belangrijk vindt.

Ondanks dat we ons best doen om je te motiveren en te coachen je sportieve doelen te behalen, is niks verplicht! Je kunt altijd aangeven dat je iets niet prettig vindt of dat de training te zwaar is, we zullen je grenzen altijd respecteren. Geef ook aan als je er juist een schepje boven op wilt doen! Ondanks dat de trainingen in een groepsverband zijn is er voor iedereen persoonlijke aandacht!

Bootcamp Enschede

Bootcamp is een uitdagende training waarbij je jouw kracht en conditie gegarandeerd verbeterd. In groepsverband sporten, zweten en plezier maken staan hierbij voorop. Onder begeleiding van onze personal trainers zul je effectief begeleid worden om je sportieve doelstellingen te kunnen behalen. Je kunt meedoen met een gratis proefles om te ervaren of de bootcamp trainingen wat voor jou zijn.

Runcamp: interval bootcamp

Elke zondag ochtend geven wij in het G.J. van Heek park in Enschede de Runcamp. Deze Bootcamp vorm is net wat anders dan alle andere Bootcamp Enschede dagen in de week. Hier vormt hardlopen de basis, gecombineerd met intensieve kracht- en conditie oefeningen.

Geniet van de natuur

Even geen motiverende muziek op de achtergrond, heerlijk om de zondag ochtend zo te beginnen. Het park hardlopend verkennen en tussen de bospaden door rennen. Elkaar motiveren en de week sportief afsluiten voor we weer beginnen.

Bootcamp Enschede: Rooster

De Bootcamp trainingen worden gegeven in Enschede op maandag, woensdag, donderdag en zondag. Maandag wordt er getraind in het Wooldrikspark, woensdag en donderdag in het Ecozone in het Eschmarke en zondag in het G.J. van Heekpark. Bekijk het rooster voor onze Bootcamp trainingen in Enschede hieronder.

20:00 – 21:00

Locatie: G.J. van Heekpark

Woensdag: 19:45 – 20:45

Locatie: Blijdensteinpark

19:30 – 20:30

Locatie: Blijdensteinpark

10:15 – 11:15 

Locatie: G.J. van Heek Park

Young fit woman doing squats with heavy kettlebell in green outdoor park

Bootcamp - 1 keer per week

Bootcamp Enschede: trainingslocaties

De bootcamp trainingen worden buiten gegeven. We gaan hiervoor naar het Wooldrikspark, Ecozone  of naar het G.J. van Heekpark. 

Wooldrikspark

Blijdensteinpark

GJ van Heekpark

5/5
Bij mijn eerste training ben ik warm onthaald door de andere deelnemers en door Emre. Het was voor mij makkelijk om in te stromen omdat er door Emre gelet werd op mijn eigen tempo en niveau. Ik ervaar de bootcamp lessen als afwisselende en uitdagende lessen. Iedereen motiveert elkaar en er heerst een gezellige groepssfeer. Binnen de groep is er voor ieder individueel ook aandacht, betrokkenheid en begeleiding. Ik raad het iedereen aan om een proefles te proberen!
Rosalie - Bootcamp Enschede
Rosalie Kuiper
5/5
Na enige jaren fitness te hebben gedaan was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Toen koos ik voor Bootcamp anderhalf jaar geleden. Het sociale aspect, sporten met een groep, lol hebben, verschillende variaties en natuurlijk gezondheid komen hier zeker tot z., n recht. Kennis en professionaliteit zie dan ook weer terug bij Fit Met Elkaar. Ben zeer tevreden met de trainingen van Emre: Hij maakt met iedereen, bij elke training een babbeltje/motiveert en houd rekening met wensen/voorkeuren van iedereen. Kortom je gaat altijd met een voldaan/goed gevoel naar huis:)
Iwan - Bootcamp Enschede
Iwan Jilal
5/5
Ik ga altijd met veel plezier naar de bootcamp/runcamp lessen van Emre. Iedere week word je door middel van veel afwisselende oefeningen uitgedaagd, waardoor je plezier krijgt in het sporten. Al met al veel afwisseling en een leuke groep mensen om mee samen te sporten. Zeker een aanrader!
Latifa - Bootcamp Enschede
Latifa Bouzouggar

Veelgestelde vragen over Bootcamp

Als je het leuk vindt om in groepsverband in de buitenlucht te trainen, dan is Bootcamp zeker wat voor jou. De trainingen zijn erg variërend en heel erg leuk dankzij de fijne groepssfeer. Daarnaast word je goed begeleid. Om zeker te weten of Bootcamp wat voor jouw is, kun je altijd een gratis proefles volgen.

Onze maximale groepsgrootte voor de bootcamp trainingen in Enschede zijn 14 leden. Dit doen we zodat we tijdens de trainingen iedereen ook persoonlijke aandacht en begeleiding kunnen geven. Gemiddeld hebben wij in de Bootcamp trainingen 6 tot 10 leden.

Jazeker! Ook in de winter trainen wij lekker door, tegen de kou kun je je kleden! Wij beschikken over mobiele lichtpalen waardoor we genoeg kunnen zien als het wat sneller donker wordt buiten. Bij Fit Met Elkaar vinden we het ook belangrijk dat je werkt aan een krachtige mindset. Deze ontwikkel je door uit je comfortzone te gaan. We raden je daarom ook juist aan om te gaan bootcampen in de winter.

Bij regen trainen wij door, mentaal zul je hier echt een stuk sterker van worden! Wanneer het heftig stormt of onweert verplaatsen wij de training naar binnen.

De trainingen worden gegevens door een van onze ervaren personal trainers. Wij hebben een gedegen opleiding gehad en jarenlange ervaringen om je de beste begeleiding, coaching, veiligheid en motivatie te kunnen bieden.

Jazeker! Om sportief te worden moet er natuurlijk eerst gesport worden. Of je nou al jaren traint of net begint, je kunt altijd meedoen. Het is namelijk ondanks dat we in een groep trainen, mogelijk om te trainen op je eigen niveau. Vanuit je beginsituatie bouwen wij verder aan je sportiviteit!

Ja! Omdat we groepen klein zijn kunnen we iedereen persoonlijke begeleiding bieden. Zo zul je tips krijgen over je techniek of wordt je gecoached  om net dat extraatje te kunnen geven. Onthoud wel dat niks verplicht is, we houden altijd rekening met jou grenzen.

Bootcamp Enschede Proefles

Gratis proefles Bootcamp Enschede

Ben je enthousiast geworden over onze bootcamp lessen? Meld je dan aan voor een gratis proefles bootcamp in Enschede of kennismakingsgesprek! We nemen dan contact met jouw op en plannen een datum in waarbij jij deelneemt aan de training of langskomt voor een gesprekje!

50%

Bootcamp - Gratis Proefles

Meld je vrijblijvend aan voor een gratis proefles bootcamp.

  Je gegevens zijn veilig en je kunt je op elk moment afmelden

50%

Meer infomatie

Ik wil graag meer informatie over:

  Je gegevens zijn veilig en je kunt je op elk moment afmelden