fbpx

150+ Google reviews

Fit Met Elkaar - Personal Trainer Enschede

Senioren fit

Fit worden kan op alle leeftijden.

smiley-older-couple-jogging-outdoors

Fit worden kan ook als je wat ouder bent

Als je ouder wordt kan het zo zijn dat je sociale contacten wegvallen, of niet meer terecht kunt bij jouw sportclub door fysieke klachten. Om deze redenen is de kans groter dat je sneller geïsoleerd raakt, waardoor jouw gezondheid achteruit gaat. Om dit te voorkomen hebben wij hiervoor een speciale training gemaakt.

Voor wie is het geschikt?

Seniorenfit is een groepstraining voor mensen vanaf 55 jaar jong, die niet meer in staat zijn om mee toe doen aan een van onze reguliere trainingen, maar wel in staat zijn om lichtelijk fysiek te trainen. Tijdens deze trainingen besteden we aandacht aan het onderhouden van je kracht, uithoudingsvermogen, coördinatie en het onderhouden of aangaan van nieuwe sociale contacten.

Inhoud van de lessen

5/5
Dit doe ik nu 3 maanden en ik voel me fysiek en mentaal echt een stuk fitter, daarnaast schrijven ze ook voedingsschema's op maat.
Tom Plecht
PT foto Emre onder elke pagina

Meld je aan voor een gratis proefles

Ben je enthousiast geworden over onze training? Meld je dan aan voor een gratis proefles of kennismakingsgesprek! We nemen dan contact met jouw op en plannen een datum in waarbij jij deelneemt aan de training of langskomt voor een gesprekje!

50%

Senioren Fit - Gratis Proefles

Meld je gratis en vrijblijvend aan voor een gratis proefles.

  Je gegevens zijn veilig en je kunt je op elk moment afmelden

50%

Meer infomatie

Ik wil graag meer informatie over:

  Je gegevens zijn veilig en je kunt je op elk moment afmelden