fbpx

150+ Google reviews

Fit Met Elkaar - Personal Trainer Enschede

Succescase Romy

Fitter & zelfverzekerder

Romy is binnen 10 maanden 20 kilo afgevallen en 20cm in omtrek verloren. Ze voelt zich een stuk fitter, sterker en zelfverzekerder. Romy had drie wensen voor ze aan het traject begon. Ze wilde:

  • Meer afvallen
  • Een betere conditie
  • Een strakker lichaam.

Alle resultaten zijn behaald door de unieke Fit Met Elkaar met methode, naast de ontzettend goede inzet van Romy. Meer weten over hoe deze resultaten zijn behaald? Download de case study.

Toen ik begon met sporten vond ik dat best wel spannend, maar toen ik hier binnen liep voelde ik me meteen op mijn gemak

- Romy

Uitstekend
Gebaseerd op 151 recensies
Marjolein
Marjolein
2023-09-17
De bootcamp is erg leuk, je wordt er fijn ontvangen en het is een laagdrempelige groep om mee te starten. De bootcamp bestaat uit een combinatie van kracht en cardio dat is een fijne afwisseling. Ze gebruiken veel verschillende gewichten zodat je jezelf kan blijven uitdagen. Ik ga na de les met een voldaan gevoel weer terug naar huis
Lisa Anne
Lisa Anne
2023-09-15
Erg leuke en afwisselende bootcamp iedere week, ook fijn dat het gewoon buiten in de frisse lucht is. Aanrader!
Lotte Alberink
Lotte Alberink
2023-09-14
Fijne bootcamp lessen met zowel conditie als kracht. Elke week zijn de lessen weer anders en dat maakt dat ook je elke keer weer gemotiveerd bent om te komen. Heerlijk in de buitenlucht met niet al te grote groepen. Een aanrader!
Ellen-Joan Wessels
Ellen-Joan Wessels
2023-08-29
Ik sport al jaren maar ben nu helemaal op mijn plek bij Emre.Wat een fijne persoonlijke begeleiding.Afgestemd op je persoonlijke situatie en doelen. Stimulerend,enthousiast,geïnteresseerd,gevarieerd. Voel me fitter, gezonder en strakker -:)
Eline Snijders
Eline Snijders
2023-08-20
Heel tevreden! Ik volg de small group training, dit is met max. 5 personen. Emre & Jessie doen dit erg leuk en zeer motiverend om met meerdere mensen te sporten.
Kevin J.
Kevin J.
2023-07-29
Ontzettend goede en fijne begeleiding met veel persoonlijk contact. Aanrader!
Okan Deniz 55
Okan Deniz 55
2023-07-22
van personal trainer Emre nu al maanden fijne begeleiding op het gebied van fitter worden doormiddel van de intensieve trainingen en gezond eten.
Nienke van der Bliek
Nienke van der Bliek
2023-07-16
Ik sport nu een tijdje bij Fit met Elkaar en vind het echt super leuk. Elke Small Group is afwisselend en de begeleiding is goed!

Download de case study

Hoe heeft Romy dit gedaan?

Download de case study om erachter te komen hoe Romy deze resultaten heeft behaald.

Download Case Study

Je ontvangt de Case Study over Romy binnen 1 minuut.

  Je gegevens zijn veilig en je kunt je op elk moment afmelden

50%

Meer infomatie

Ik wil graag meer informatie over:

  Je gegevens zijn veilig en je kunt je op elk moment afmelden