fbpx

150+ Google reviews

Fit Met Elkaar - Personal Trainer Enschede

Sportschool Enschede

In onze sfeervolle sportschool Enschede kun je gebruik maken van een ruim aanbod aan functioneel trainings- en fitnessmateriaal. Fitness Enschede is uniek bij ons, je traint hier namelijk alleen onder begeleiding van onze personal trainers in de vorm van personal training Enschede, Smallgroup training en bootcamp Enschede.

Personal Trainer Enschede

Personal training

Onder begeleiding van onze personal trainer ga je aan de slag met jouw persoonlijke doelstelling. Hierbij wordt er een professioneel trainingsplan opgesteld om verantwoord jouw sportieve doelstellingen te behalen, of dit nou afvallen, spiermassa opbouwen of gezonder te leven is bij Fit Elkaar ben je bij het juiste adres.

Smallgroup training

Onze groepstraining die begeleid wordt door onze personal trainer, met een maximum van 5 leden zodat we iedereen de juiste motivatie en hulp kunnen bieden. in deze groepstraining wordt je fysiek  uitgedaagd om je grenzen op te zoeken en deze te verleggen. Je kracht, uithoudingsvermogen en conditie verbeteren staat als een garant tijdens deze training.

Bootcamp

onze groepstraining die begeleid wordt door onze personal trainer met een maximum van 14 leden. De bootcamp wordt gehouden in een van de parken in Enschede, bekijk hiervoor het lesrooster. Tijdens deze training maken we gebruik van functionele materialen en obstakels in de natuur. In combinatie met plezier, teambuilding, fysieke uitdagingen en meer is dit een perfecte training voor het hele jaar door. 

Senioren Fit

Seniorenfit is een groepstraining voor mensen vanaf 55 jaar jong, die niet meer in staat zijn om mee toe doen aan een van onze reguliere trainingen, maar wel in staat zijn om lichtelijk fysiek te trainen. Tijdens deze trainingen besteden we aandacht aan het onderhouden van je kracht, uithoudingsvermogen, coördinatie en het onderhouden of aangaan van nieuwe sociale contacten.

A closeup of smiling Caucasian senior couple exercising in a park on a sunny autumn day
PT foto Emre onder elke pagina

Meer informatie?

Ben je enthousiast geworden over onze lessen? Meld je dan aan voor een gratis proefles of kennismakingsgesprek! We nemen dan contact met jouw op en plannen een datum in waarbij jij deelneemt aan de training of langskomt voor een gesprekje!

50%

Meer infomatie

Ik wil graag meer informatie over:

  Je gegevens zijn veilig en je kunt je op elk moment afmelden