fbpx

150+ Google reviews

Fit Met Elkaar - Personal Trainer Enschede

Blog

Samen bewegen naar een betere gezondheid​

Waarom personal training zorgt voor sneller resultaat

Personal training zorgt voor snellere fysieke resultaten dan zelf in de sportschool staan en niet-wetende wat je moet doen. In dit artikel leggen we je uit waarom.

De personal trainer heeft veel kennis en ervaring

Door te trainen met een personal trainer Enschede behaal je snellere resultaten, hoe snel hangt natuurlijk af van wat je doelen zijn, en hoe jij fysiek en mentaal in elkaar zit. Onze werkwijze is duurzaam en wij doen bijvoorbeeld niet aan diëten. Bij Fit Met Elkaar leren we onze leden omgaan met gezond, puur en gevarieerd eten.

Dit zorgt ervoor dat je als lid een goede basis legt op het gebied van voeding waardoor je weet welke keuzes je moet maken, of onze voedingsplannen makkelijk kan volhouden vanwege een andere kijk op voeding. De kennis die wij je geven is daarom erg waardevol en zitten boordevol lessen die je kunt integreren in jouw levensstijl om resultaten sneller, maar ook beter te behalen.

Een personal trainer helpt je met motivatie

Bij motivatie van een personal trainer of bootcamp training denk je al gauw aan het geschreeuw van “kom op, nog 10 keer!!” Nou, dit is totaal niet zo. We spelen met woorden en tonen om jou te motiveren om door te zetten. Het verschil tussen niet meer kunnen of niet meer willen als het moeilijk wordt, pikken wij makkelijk op en houden hier dan ook rekening mee. De een heeft het net wat meer nodig dan de ander en hier weten wij door onze jaren ervaring op in te spelen.

Een stok achter de deur

Wij zijn jouw stok achter de deur. Je zegt ons niet zo snel af want je betaalt ons aardig wat! Dit is ook onze kracht, je ziet ons als een afspraak of je nou zin hebt of niet. Wanneer je zelf traint is afzeggen omdat je geen motivatie hebt een heel stuk makkelijker. Met de tijd zal je de training leuker gaan vinden omdat we weten hoe we jouw intrinsieke motivatie kunnen prikkelen. Hierdoor kom jij vrijwel altijd opdagen als er niets tussen is gekomen, is dat wel het geval dan plannen we uiteraard een nieuwe afspraak in die week of we halen de training in.

Betrokkenheid bij jouw resultaat

Wij zijn betrokken bij jouw proces en zorgen dat jij de motivatie als het even tegenzin zit hoog houd. We hebben wekelijks buiten de trainingen om contact met elkaar om te kijken hoe het gaat, hoe jij je voelt, waar het in je leven op moment niet lekker meegaat of juist wel! Kortom kun je ons zien als een nieuwe vriend die jouw helpt beter te worden in je fysieke en mentale gezondheid.

Doelgericht & plezier

De trainingen die je bij ons volgt zijn persoonlijk en doelgericht. Door doelgericht te trainen behaal je jouw doelen sneller omdat wij weten wat je nodig hebt om dit te behalen. We houden je proces bij en zorgen voor de juiste balans van training en rust. Je zal je doelen ook sneller behalen, mede door het plezier wat je bij ons ervaart.

Wij krijgen een behoorlijk aantal leden die sporten nog nooit leuk hebben gevonden en het hierdoor niets volhouden. Wij mogen met trots vertellen dat wij tot nu toe iedereen binnen onze club met plezier aan het bewegen krijgen. Het hebben van plezier zorgt voor sneller resultaat, logisch. Iets doen wat je leuk vindt maakt het gelijk een stuk leuker en makkelijker.

Wat betekent dit allemaal voor jou?

Sneller, beter en gezonder resultaten. Personal training in Enschede zorgt voor sneller resultaat, ik denk dat je nu wel weet waarom? Wij weten hoe we jou kunnen stimuleren zodat je met plezier en doelgericht bij ons sport. Door de kennis van onze trainers worden resultaten beter en gezonder behaald want wij weten wat we moeten doen. Een perfecte oplossing dus wanneer je wil gaan voor een verbeterde gezondheid en niet wetende hoe je dit zelf kan behalen.

Fit Met Elkaar - Personal Trainer Enschede

Samen bewegen naar een betere gezondheid

Een goede gezondheid bestaat uit twee aspecten: lichamelijke beweging en een positieve mindset. Bij Fit Met Elkaar besteden we aandacht aan je fysieke gezondheid en werken we tegelijkertijd aan je mindset waardoor een positieve gedragsverandering tot stand komt. 

Favorieten

Informatie

Dit vind je ook interessant

50%

Meer infomatie

Ik wil graag meer informatie over:

  Je gegevens zijn veilig en je kunt je op elk moment afmelden