fbpx

150+ Google reviews

Fit Met Elkaar - Personal Trainer Enschede

Blog

Samen bewegen naar een betere gezondheid​

Personal training kosten: een compleet overzicht.

Adult woman training with her personal trainer

Personal training wordt beschouwd als een luxe uitgave wat niet iedereen kan betalen. Uiteraard is ieders budget anders en moeten er keuzes gemaakt worden bij het uitbesteden van het budget maar personal training is waarschijnlijk goedkoper dan je dacht! 

De kosten voor personal training

De kosten voor personal training is vanaf €45 per week. Dit is voor 1 keer per week trainen gedurende 9 maanden. Tevens is dit ons meest gekozen lidmaatschap! Bij personal training werken we met uurtarieven tussen de €60-€65 en diverse lidmaatschappen van 3,6 of 9 maanden. Uiteraard zijn de lidmaatschappen verlengbaar Afhankelijk van je lidmaatschap krijg je een bepaalde korting. Er zijn diverse mogelijkheden voor 45 minuten trainingen in plaats van 60 minuten. Hierbij is het tarief 75% van het uurtarief. De vanaf tarieven liggen dus een stuk lager dan €60.

Bij onze lidmaatschappen ondersteunen we jou ook op het gebied van voeding door middel van het opstellen van voedingsplannen, mentale gezondheid doordat we 24/7 voor jou klaarstaan en je wekelijks berichten over je voortgangen, tegenslagen, leerpunten en overwinningen en training buiten onze club door het opstellen van trainingsplannen voor je sportschool. Al met al, een compleet lidmaatschap.

Voorbeeld van de kosten

Stel je wilt graag twee keer per week personal training volgen en je neemt een lidmaatschap van 6 maanden af. Het uurtarief zal hierbij €120 per week zijn, €480 per maand dus. Dan kun je er ook voor kiezen om 45 minuten te trainen om de kosten te besparen; 75% van €120 = €90 per week en dus €360 per maand. Je bespaart hierdoor €80 per maand. Nu denk je 45 minuten trainen, dat is toch niet genoeg?!

Fout! Je traint anders dan je in de sportschool zal doen, 45 minuten een complete doelgerichte training met een optimale trainingsmethode is perfect. In tegenstelling tot de trainingsmethode 2 uur in de sportschool niet wetende wat ik doe training.

Bij onze lidmaatschappen ondersteunen we jou ook op het gebied van voeding doormiddel van het opstellen van voedingsplannen, mentale gezondheid doormiddel van 24/7 voor jou klaarstaan en je wekelijks berichten over je voortgangen, tegenslagen, leerpunten en overwinningen en training buiten onze club door het opstellen van trainingsplannen voor je sportschool. Al met al, een compleet lidmaatschap.

Wordt personal training vergoed?

Personal training wordt helaas niet vergoed door onze zorgverzekeraars. Wij hopen dat dit in de toekomst wel het geval is omdat personal training veel positieve veranderingen brengen in jouw fysieke en mentale gezondheid. Voor nu zullen de lidmaatschappen dus uit eigen zak betaald moeten worden. 

Korting via jouw werkgever

Personal training kan (deels) vergoed worden via jouw werkgever. De voorwaarden zijn wel dat jouw werkgever aangesloten moet zijn bij bedrijfsfitness Nederland of jouw werkgever hier aan meedoet is makkelijk te controleren via de website. Daarnaast dien je als werknemer wel een vast contract te hebben.

Bedrijfsfitness Nederland biedt vergoedingen tot 240 euro per maand aan sport. Je kan bij ons voor dit maandbedrag dus kiezen uit een personal training lidmaatschap van 1 keer per week 60 minuten 9 maanden of 1 keer per maand 45 minuten 3,6 of 9 maand

Investering in je eigen gezondheid 

Personal training of bootcamp is een investering. Een investering in je eigen gezonde toekomst en maar klein deel van de leden blijven voor “altijd” mede door de kosten die je betaalt voor personal training, maar maak hier gebruik van! Wat we hiermee willen vertellen is dat je erg veel leert van je personal training traject het gaat dieper dan alleen maar trainen met een trainer. Je leert hoe je juist moet trainen, wat past bij jouw lichaam, je lijf en wat gezondheid betekent voor jouw leven. Het leerproces, de tips en de tops zullen voor altijd bij jou blijven.

Zie personal training daarom als een start naar een gezondere toekomst voor je eigen fysieke en mentale gezondheid. Dat wat je leert pas je jaren later nog steeds toe maar dan op eigen kracht.

Fit Met Elkaar - Personal Trainer Enschede

Samen bewegen naar een betere gezondheid

Een goede gezondheid bestaat uit twee aspecten: lichamelijke beweging en een positieve mindset. Bij Fit Met Elkaar besteden we aandacht aan je fysieke gezondheid en werken we tegelijkertijd aan je mindset waardoor een positieve gedragsverandering tot stand komt. 

Favorieten

Informatie

Dit vind je ook interessant

50%

Meer infomatie

Ik wil graag meer informatie over:

  Je gegevens zijn veilig en je kunt je op elk moment afmelden